Rezultat i ri nga Peja, konfirmohet lidhja me Bytyçin e Pukës

12/2018 – Doli rezultati i Komonit nga Peja. Familjet me mbiemër Komoni në rrethinat e Pejës konsiderohen Bytyç, por kjo familje nuk kishte shumë të dhëna rreth përkatësisë fisnore. Analiza tregoi se i takojnë linjës I1-Z63>BY60985>BY105294, ashtu si edhe bytyçët e tjerë nga Lugina e Komanit dhe Qerreti në Pukë.

shares